miercuri, 9 august 2017

Dovlecel umplut pane

Aveti nevoie de: 1 dovlecel, 100-150 gr carne tocata (sau 50 gr soia granule fiarta si scursa bine de apa), sare, piper, faina alba, ulei, optional putin parmezan ras.
Dovlecelul se spala bine si se taie felii de circa 1 cm.
Se indeparteaza mijlocul fiecarei felii.
Carnea tocata (sau soia) se condimenteaza cu sare si piper; eu am folosit soia si am adaugat si 1 lingura de parmezan ras si se amesteca bine.
Mijlocul fiecarei felii se umple cu carne tocata si se preseaza bine cu lingura.
Fiecare felie umpluta se da prin faina alba, apoi prin ou batut cu putina sare.
Apoi se prajesc cateva minute pe ambele parti, in ulei fierbinte.
Si mancarea e gata pentru a fi savurata.
POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu