vineri, 18 august 2017

Spaghete cu ton

Nu se poate sa treaca o saptamana fara paste in meniu!
Aveti nevoie de: 200 gr spaghete, 2 conserve de ton file' in ulei, 2 catei de usturoi, 100 gr passata rosii, sare, piper, busuioc.
Spaghetele se pun la fiert in apa cu putina sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Usturoiul se curata si se taie marunt.
Se scurge uleiul de pe ton intr-o tigaie adanca si se pune tigaia pe foc. Dupa ce s-a incalzit uleiul, se adauga usturoiul si se lasa pe foc mediu pana incepe sa se rumeneasca.
Se adauga apoi tonul taiat bucati si se caleste pe foc 2-3 minute.
Se adauga passata de rosii si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Spaghetele se scot din apa cu clestele de bucatarie (ca sa ramana si putina apa in care au fiert) si se pun in tigaie.
Se amesteca pana se imbraca in sos.
Se servesc cu busuioc taiat marunt (eu am avut doar varianta uscata).
POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu