sâmbătă, 19 august 2017

Snitele din piept de pui

In locul combinatiei de ou cu faina alba, va recomand sa incercati aceasta reteta pentru a face snitele.
Aveti nevoie de 1 piept de pui fara os, pe care il taiati felii: acestea se pun pe hartie de copt, se acopera cu cealalta jumatate a bucatii de hartie de copt si se bat bine cu sucitorul.
Intr-un bol se amesteca 3 linguri de faina de malai cu 2 linguri de parmezan ras, cu 1/2 lingurita piper cayenne si 3-4 fire de patrunjel verde tocat marunt.
Intr-o farfurie adanca se bat cu furculita 2 oua cu putina sare.
Feliile de piept se dau prin ou, apoi prin amestecul cu malai si se pun la prajit in ulei intr-o tigaie de preferat antiaderenta.
Se scot pe prosop de hartie.
Si cine a gustat, a confirmat ca sunt delicioase.
POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu