duminică, 10 iunie 2018

Tarta cu dovlecel

Aveti nevoie de: 1 dovlecel (circa 350 gr), 1-2 morcovi (100 gr), 250 gr branza proaspata de vaci, 4 oua, 95 gr gris, sare, piper.
Morcovii se curata, dovlecelul se spala si se dau apoi prin razatoare.
Se storc de lichid luand cate un pumn si strangand bine: peste legumele stoarse se adauga 2 lingurite de sare si una de piper si se amesteca, apoi se adauga ouale.
Se amesteca pana la incorporare, apoi se adauga grisul.
Dupa incorporare se adauga si branza si se amesteca bine.
Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei (sau invelita in hartie de copt).
Se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru circa 35 minute.
POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu