Aveti nevoie de: 6 oua, 1 lingura pasta concentrata de rosii, 2 linguri parmezan ras, cca 100 gr crema de branza/branza topita, 100 gr somon afumat file subtire, 1 castravete cornichon, sare, piper.
Ouale se sparg intr-un bol si peste ele se adauga pasta concentrata de rosii.
Se amesteca cu telul pana la incorporare, apoi se adauga parmezanul ras si sare, dupa gust.
Se amesteca pana la incorporare, apoi se toarna intr-o tava dreptunghiulara invelita in hartie de copt.
Tava se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15 minute.
Dupa ce se scoate din cuptor, blatul se scoate cu tot cu hartia de copt din tava: se asaza deasupra o alta bucata de hartie de copt si se rastoarna, apoi se indeparteaza hartie care a fost la cuptor.
Se lasa 3-4 minute la racorit, apoi se unge cu crema de branza, iar deasupra se intinde file-ul de somon.
Castravetele se curata si se taie in doua pe lungime si se asaza la un capat al blatului de ou.
Se presara deasupra niste piper, apoi se ruleaza incepand cu capatul unde ati pus castravetele. Se ruleaza mai strans, cu ajutorul hartiei.
Rulada se tine la frigider 2-3 ore, apoi se poate felia.
POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu