joi, 17 mai 2018

Fursecuri cu ciocolata si bezele

Pentru iubitorii de ciocolata, o reteta rapida si delicioasa.
Aveti nevoie de: 3 linguri zahar alb, 3 linguri zahar brun, 1-2 linguri cacao pudra, 1 cana si jumatate de faina alba, 115 gr unt (moale, la temperatura camerei), 1 pliculet praf de copt, 2 oua, 50 gr ciocolata (eu am folosit alba), cateva bezele moi.
Se amesteca faina alba cu cele doua feluri de zahar.
Se adauga apoi pudra de cacao si praful de copt.
Urmeaza apoi untul moale taiat bucati si se mixeaza toate (folositi un servet pe post de capac ca sa nu va sara pe pereti), apoi, pe rand, ouale.
Dupa incorporare, se adauga ciocolata maruntita.
Se amesteca bine cu lingura, apoi se ia cam o lingura de compozitie si se modeleaza cu mainile o bila ce se aplatizeaza, pentru a pune in mijloc o bezea.
Apoi se unesc marginile si se formeaza iar o bila.
Bilele obtinute se asaza intr-o tava invelita in hartie de copt, lasand spatiu intre ele.
Eu am obtinut doua astfel de tavi cu fursecuri.
Tava se da la cuptor (preincalzit la 180 grade) pentru 12-15 minute.
POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu