duminică, 6 mai 2018

Batoane cu nuci pecan

Aveti nevoie de: 150 gr zahar tos, 100 gr zahar brun, 150 gr unt la temperatura camerei, 2 oua, 150 gr faina alba, 100 gr nuci pecan.
Untul se mixeaza bine, apoi se adauga, treptat, zaharul (si cel alb si cel brun).
Dupa ce amestecul devine cremos se adauga, pe rand, ouale.
Se mixeaza pana la incorporare, apoi se adauga, cate o lingura, faina alba.
Dupa omogenizare se adauga nucile pecan, apoi se amesteca cu o lingura pentru incorporarea lor in compozitie.
Compozitia se toarna intr-o tava imbracata in hartie de copt si se niveleaza.
Tava se da la cuptor (preincalzit) la 170 grade pentru 35 minute.
Dupa ce se scoate, se lasa la racit si doar apoi se portioneaza in patrate.
POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu