joi, 24 mai 2018

Biscuiti de ovaz cu crema de branza

Aveti nevoie de: fulgi de ovaz (eu am folosit vreo 4 pumni de fulgi), 3 linguri faina alba, 50 gr branza rasa (eu am folosit Provolone de la Lidl), 30 gr unt topit, 1 lingura smantana, 100 gr crema de branza, putin ulei de masline, cateva fire de patrunjel, sare, eventual niste sunca.
Fulgii de ovaz se pun la robot si se mixeaza bine.
Apoi se rastoarna intr-un vas incapator: peste ei se adauga faina alba.
In vas se adauga si branza rasa si apoi sare, dupa gust.
Se amesteca, apoi se adauga untul topit.
Dupa incorporare, se adauga si smantana: daca nu vi se pare suficient de inchegata compozitia, mai adaugati putina smantana. Framantati compozitia, apoi luati din ea si formati in mana cercuri de 0.5 cm grosime, care se asaza in tava invelita in hartie de copt.
Dupa ce ati umplut tava, se da la cuptor (preincalzit) la 170 grade pentru circa 20-25 minute (pana vedeti ca sunt rumeniti pe margini).
Intre timp amestecati crema de branza cu putin ulei de masline, patrunjel tocat si niste sare.
Dupa ce scoateti biscuitii din cuptor, lasati-i 5 minute sa se racoreasca, apoi ungeti fiecare biscuite cu crema de branza. Deasupra puteti pune si bucatele de sunca.
POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu