joi, 30 iunie 2016

Tarta cu piersici

Un deliciu!
Aveti nevoie de: 1 aluat de foietaj, 1 kg piersici, 4 linguri de zahar brun, 4 linguri de faina alba, 100 gr unt, 1-2 linguri de fulgi de ovaz.
Aluatul de foietaj decongelat se intinde in tava de tarta si se taie de pe margini surplusul; apoi se inteapa cu furculita (sa nu creasca prea mult la cuptor).
Pana pregatiti umplutura, lasati tava cu aluat la frigider.
Piersicile se spala si se taie felii: se adauga peste ele 2 linguri de zahar brun si 2 linguri de faina alba si se amesteca bine.
Deasupra se va pune niste "crumble" care se obtine amestecand untul tare, taiat cubulete, cu 2 linguri de faina alba.
Dupa incorporare se adauga 2 linguri de zahar brun si fulgii de ovaz si se amesteca toate impreuna.
Tava se scoate de la rece: se toarna compozitia de piersici si se niveleaza, iar deasupra se presara niste crumble.
Tarta se da la cuptor (preincalzit) pentru circa 25 minute.
POFTA BUNA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu