sâmbătă, 4 iunie 2016

Mozzarella in carrozza

O reteta super simpla, dar super gustoasa!
Aveti nevoie de: felii de paine toast, 400 gr mozzarella (daca gasiti, e mai indicata cea de bivolita), 4 oua, 100 ml lapte, sare, piper, ulei, faina alba.
Feliilor de paine li se taie coaja de pe toate cele patru laturi.
Mozzarella se scurge de lichid si se taie felii de circa 0.5 cm care se asaza pe cate o felie de paine (daca felia de mozzarella e mai mare decat cea de paine, se taie surplusul).
Se acopera apoi cu o alta felie de paine.
Patratul astfel obtinut se taie in doua pe diagonala, pentru a obtine doua triunghiuri.
Ouale se bat cu furculita, se adauga laptele si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Fiecare triunghi obtinut se da prin faina alba pe toate partile.
Apoi prin oul batut si se repeta procedeul, adica inca o data prin faina alba si apoi prin oul batut.
Se prajesc in ulei incins.
Si veti obtine o super gustare care va va incanta simturile :)
Se servesc de preferinta fierbinti.
POFTA BUNA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu