joi, 2 iunie 2016

Foietaj rasucit

Am descoperit inca un mod delicios de a folosi spanacul.
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de: 1 aluat de foietaj, niste spanac (eu am folosit congelat), parmezan ras si 1 ou.
Aluatul de foietaj decongelat se desface si se taie in fasii pe lungime.
Peste fiecare fasie se presara spanac (decongelat si scurs bine de apa) si peste el niste parmezan ras.
Apoi fasia se rasuceste: se ridica mai intai marginile si apoi se rasuceste tinand de capate, pentru a prinde compozitia inauntru.
Fasiile astfel formate se asaza intr-o tava imbracata in hartie de copt si se da la frigider pentru 10 minute. Apoi se scoate si fasiile rasucite de foietaj se ung cu oul batut.
Se dau la cuptor (preincalzit) pana se rumenesc.
POFTA BUNA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu