duminică, 1 martie 2020

Foietaj cu ricotta și ciocolată

Un mărțișor dulce azi.
Aveți nevoie de: 2 aluaturi de foietaj, 1 cutie ricotta (250 gr), 40 gr zahăr pudră, bucățele de ciocolată.
Aluatul de foietaj decongelat se întinde pe masă.
Peste ricotta se adaugă zahărul pudră.
Se amestecă bine cu furculița.
Apoi se adaugă 1 lingură de bucățele de ciocolată.
Se amestecă până la încorporare.
Amestecul obținut se întinde peste aluatul desfăcut și se nivelează.
Deasupra se așază al doilea aluat de foietaj.
Și se rulează.
Rulada obținută se dă la congelator pentru 50 minute.
Apoi se scoate și se feliază. Feliile se așază în tava învelită în hârtie de copt și deasupra fiecăreia se mai presară niște bucățele de ciocolata.
Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 25 minute.
POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu