sâmbătă, 7 martie 2020

Biscuiți în foietaj

O gustare rapidă, de weekend!
Aveți nevoie de: 1 aluat foietaj decongelat, 6 biscuiți rotunzi cu cacao, Nutella, cacao.
Aluatul de foietaj se desface pe masă și se întinde puțin cu sucitorul. Pe o jumătate de aluat se așază biscuiții, cu distanță între ei.
Pe fiecare biscuite se pune o linguriță de Nutella.
Biscuiții se acoperă cu cealaltă jumătate de aluat și se taie cu un pahar puțin mai mare decât diametrul biscuiților.
Se așază în tava învelită în hârtie de copt.
Marginile se presează cu furculița.
Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 25 minute.
Deasupra se presară niște cacao.
Și sunt gata de devorat.
POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu