Aveți nevoie de: 1 aluat foietaj decongelat, 50 gr mozzarella rasă, 30 gr unt, 1 cățel de usturoi, 2-3 fire de pătrunjel verde.
Aluatul de foietaj se întinde pe masă și se taie fâșii cu feliatorul (mie mi-au ieșit 8 fâșii).
Se presară mozzarella rasă pe mijlocul fiecărei fâșii și se lipesc marginile pe toată lungimea.
Capetele bastonașului obținut se îndoaie și se petrec unul peste altul.
Covrigii astfel obținuți se pun în tava învelită cu hârtie de copt.
Untul topit se amestecă cu usturoiul pisat și cu pătrunjelul tocat mărunt: cu acest amestec se ung covrigii.
Deasupra se presară niște mozzarella rasă și se dau la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 20 minute.
POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu