Azi e Sf. Andrei, deci mâncăm ceva dulce.
Aveți nevoie de: 2 piersici, 200 gr zahăr brun, 3 ouă, 70 ml ulei de floarea soarelui, 1 plic praf de copt, 250 gr făină albă, zahăr pudră.
Piersicile se spală și se taie felii. Se pun într-un bol, se adaugă 2 linguri de zahăr brun și se amestecă.
Se lasă deoparte.
Ouăle se sparg într-un alt bol și se mixează, apoi se adaugă, pe rând, 180 gr zahăr brun.
Se adaugă apoi uleiul și se mixează.
Se adaugă, apoi, pe rând, făina albă amestecată cu praful de copt.
După încorporare, compoziția se toarnă într-o tavă unsă cu ulei și presărată cu făină albă și se nivelează. Deasupra se așază feliile de piersici.
Se așază felii de jur împrejur.
Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 40 minute.
După ce se scoate, se lasă 30 minute la răcorit, apoi deasupra se presară niște zahăr pudră.
POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu