Un deliciu!!!
Aveți nevoie de: 1 cutie (250 gr) ricotta, 2 ouă, 130 gr zahăr, 25 gr cacao, 1 plic praf de copt, 250 gr făină albă, 50 ml ulei de floarea soarelui, 2 pere.
Ouăle se sparg într-un bol încăpător și se mixează puțin, apoi se adaugă ricotta.
Se mixează până la omogenizare.
Se adaugă apoi zahărul și uleiul.
După încorporare se adaugă praful de cacao și se mixează.
Făina se amestecă cu praful de copt și se adaugă pe rând în compoziție.
După omogenizare compoziția se toarnă într-o tavă rotundă cu fundul acoperit cu hârtie de copt și pereții unși cu puțin unt.
Se nivelează.
Perele se spală și se curăță de coajă. Apoi se taie în două pe lungime și se îndepărtează semințele. Jumătățile se așază deasupra compoziției.
Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 190 grade pentru 35-40 minute.
Se lasă la răcit o jumătate de oră apoi se feliază și se devorează cu doritorii.
POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu