duminică, 21 octombrie 2018

Pizza închisă

O rețetă simplă și rapida, numai bună pentru duminică seara.
Aveți nevoie de: 1 aluat pizza decongelat, 100 gr passata de roșii, caș, sare, piper, oregano, semințe de susan, 1 ou.
Passata de roșii se condimentează cu sare, piper și oregano uscat, după gust.
Aluatul de pizza se întinde pe masă și se taie în două, pentru a obține două dreptunghiuri egale.
Una din jumătăți se pune într-o tavă învelită în hârtie de copt și se unge cu amestecul de roșii.
Apoi se aranjează felii de caș.
Se pune iar un strat de amestec de roșii, apoi se acoperă cu cealaltă jumătate de aluat. Marginile se presează bine, apoi aluatul se unge cu ou bătut.
Deasupra se presară niște semințe de susan.
Tava se dă la cuptor pentru circa 25 minute la 180 grade.
Și se poate devora!
POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu