luni, 15 octombrie 2018

Biscuiți bicolori fără unt

Aveți nevoie de: 2 ouă, 75 ml ulei floarea soarelui, 100 gr zahăr, 1 plic praf de copt, 350 gr făină albă, 1-2 lingurițe cacao pudră.
Ouăle se amestecă bine cu zahărul.
Se adaugă apoi uleiul și praful de copt și se amestecă până la încorporare.
Apoi se adaugă, pe rând, făina albă: după ce ați adăugat cam jumătate din cantitate, puteți răsturna compoziția pe masa presărată cu puțină făină albă, pentru a frământa aluatul.
Aluatul este gata când nu se mai lipește de mână. Apoi se împarte în două, iar într-una din jumătăți se adaugă pudra de cacao și se frământă până la încorporare.
Din fiecare jumătate se formează bastonașe lungi și subțiri.
Aceste bastonașe se răsucesc împreună și se taie cam la 8-10 cm și capetele se lipesc pentru a forma cercuri.
Se așază în tavă învelită în hârtie de copt și tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 15 minute.
Din aceste cantități eu am obținut două tăvi de biscuiți.
POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu