sâmbătă, 25 august 2018

Salată mexicană de cartofi

O rețetă rapidă pentru zilele calde de vară!
Aveți nevoie de: 3 cartofi medii, 1 conservă de fasole roșie boabe, 200 gr porumb din conservă, 1 linguriță sare, circa 3 linguri ulei, 2 lingurițe oțet, 1/2 linguriță boia.
Cartofii se spală și se pun la fiert, în coajă.
După ce s-au fiert, se curăță de coajă și se lasă la răcit, apoi se taie cubulețe.
Peste ei se adaugă fasolea spălată cu apă rece și scursă de apă și porumbul scurs de lichid.
Se condimentează cu sare și se adaugă câte puțin uleiul și oțetul (până obțineți gustul care vă place), apoi boiaua.
Și mâncarea noastră de vară e gata.
POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu