Aveți nevoie de: 2 ouă, 140 gr fulgi de cocos, 75 gr făină albă, 150 gr zahăr, 50 ml ulei de floarea soarelui, 1/2 pahar apă, 1 banană, 1 kiwi, 50 gr ciocolată neagră, 1 praf de copt, un vârf de cuțit de sare.
Kiwi se curăță de coajă și se taie cuburi peste care se adaugă apa și se mixează bine la blender.
Se toarnă într-un vas încăpător: se adaugă apoi ouăle și se amestecă bine.
Se adaugă fulgii de cocos, făina albă, praful de copt și sarea și se amestecă până la încorporare.
Apoi se adaugă ciocolata tăiată mărunt și banana tăiată în cubulețe.
După încorporarea în compoziție se ia câte o lingură de compoziție și se pune în formele de brioșe.
Formele umplute se pun în tavă care se dă la cuptor (preîncălzit la 180 grade) pentru 25 minute.
POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu