sâmbătă, 27 februarie 2016

Briose de cartofi

Simplu si bun!
Eu am folosit: 2 cartofi medii, parmezan ras (dintr-un triunghi de cca 200 gr am folosit aproape jumatate), 200 ml smantana de gatit, 2 galbenusuri, sare, piper.
Cartofii se spala, se curata de coaja si apoi se dau prin razatoarea cu gauri mari.
Parmezanul se da prin razatoarea cu gauri.
Smantana se amesteca cu galbenusurile si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Cartofii si parmezanul se amesteca bine cu lingura, apoi se pune cate o lingura din ele in fiecare forma rotunda de briose.
In fiecare briosa se pune apoi 1 lingura si jumatate de smantana pregatita.
Formele de briose umplute cu compozitie se asaza intr-o tava si se dau la cuptor pentru circa 15-20 minute.
Si gustarea delicioasa este gata.
POFTA BUNA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu