marți, 15 martie 2016

Oua cu ton

O gustare simpla, pentru zilele aglomerate cand nu ai timp nici sa sufli.
Aveti nevoie de: 10 oua, 1 conserva de ton, zeama de la o lamaie, 1 lingura maioneza, sare, piper, o legatura de patrunjel.
Ouale se pun la fiert: dupa ce incepe sa fiarba apa, se lasa pe foc 10 minute (trebuie sa fie tare galbenusul). Apoi se scot din apa si se curata de coaja.
Conserva de ton se scurge de lichid si tonul se marunteste bine: se amesteca cu maioneza, zeama de lamaie, sare si piper.
Ouale fierte se taie in doua pe lungime: galbenusul se scoate, se faramiteaza si se amesteca cu tonul, pana la incorporare.
Se adauga la final si patrunjelul tocat bine (sau patrunjel uscat) si se amesteca.
Fiecare jumatate de ou se umple cu compozitie si gustarea e gata.
POFTA BUNA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu