joi, 6 iunie 2013

Melcisori cu porumb

Aveti nevoie de: 400 gr paste (melcisori sau tortiglioni - daca gasiti), 200 gr porumb, 100 gr maioneza, 100 gr smantana, 1 lamaie, 2 oua, patrunjel, sare, piper alb.
Pastele se fierb 8-10 minute, apoi se scurg si se trec sub un jet de apa rece. Intre timp se fierb tare ouale.
Maioneza se amesteca cu smantana, se condimenteaza cu sare si piper alb si se acreste cu zeama de lamaie, dupa gust. Patrunjelul se toaca marunt.
Peste paste se adauga compozitia cu maioneza, porumbul si patrunjelul tocat (pastrand putin pentru decor) .
Se amesteca usor pana cand pastele se imbraca in sos. Se orneaza cu patrunjel tocat si cu felii de ou fiert.
POFTA BUNA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu