vineri, 8 februarie 2013

Omleta cu dovlecei

Aveti nevoie de: 3 oua, 100 gr branza, o jumatate de dovlecel (eu am ales zucchini), o jumatate de ceapa, o rosie, putin marar, ulei, sare, piper.
Dovlecelul se spala, se taie in doua pe lungime si se pune la fiert intr-o cratita cu apa si putin sare, pana se poate patrunde cu furculita.
Dovlecelul fiert se pune la scurs, apoi se taie felii subtiri. La fel se taie si rosia; branza se rade, ceapa se taie marunt, iar mararul se spala si se toaca.
Ouale se amesteca bine cu furculita, se sareaza si se pipereaza.
Ouale batute se pun intr-o tava rotunda, unsa cu ulei. Pe deasupra se presara mararul, se adauga branza rasa, ceapa, feliile de rosii si dovlecei si se introduce in cuptorul incins pentru circa 10 minute (pana se rumeneste).
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu