sâmbătă, 2 februarie 2013

Cartofi umpluti, la cuptor


O reteta delicioasa incercata cu putin timp in urma, pentru care aveti nevoie de: 500 gr cartofi, 100 gr branza, 100 gr sunca (in cazul meu a fost inlocuita cu succes de parizer vegetal), 2 oua, 30 gr unt, sare, piper.
Spalati cartofii bine, stergeti-i de apa, apoi punteti-i intr-o tava care se va introduce la cuptor pentru a coace cartofii.
Taiati sunca cubulete si amestecati-o cu ouale.
Verificati cartofii, iar cand s-au copt scoateti-i si taiati-i in doua pe lungime. Scobiti-i in mijloc, iar miezul scos il amestecati cu branza rasa, cu untul, sarea si piperul, pana se formeaza un piure, iar peste acesta se adauga si sunca cubulete. Cu compozitia obtinuta se umplu jumatatile de cartof, care se mai introduc apoi la cuptor pentru circa 15 minute, pana incep sa se rumeneasca.
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu