marți, 22 februarie 2022

Tagliatelle la cuptor

Aveți nevoie de: 350 gr tagliatelle, 500 ml passata de roșii, 300 gr mozzarella, 150 cremă de brânză, 3 linguri de parmezan ras, 30 ml ulei de măsline, 1 linguriță sare, 1 linguriță piper, 1/2 linguriță oregano uscat, busuioc. 

Într-o tavă de ceramică se toarnă passata de roșii. Se adaugă condimentele. 

Se adaugă 200 gr mozzarella și 2 linguri de parmezan ras. 

Apoi uleiul de măsline. 

Se adaugă și crema de brânză. 

Se amestecă bine. 

Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 20 minute. 

Pastele se fierb în apă cu sare, conform timpului de pe ambalaj. 

După ce se scoate tava de la cuptor, compoziția se amestecă cu lingura. Se adaugă pastele scurse de apă. 

Se amestecă bine cu două furculițe. Deasupra se presară restul de mozzarella și de parmezan ras și niște busuioc (eu am avut doar uscat). 

Tava se mai dă la cuptor 10-15 minute (până se topește mozzarella). 


POFTĂ BUNĂ!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu