vineri, 18 februarie 2022

Gustare din fulgi de ovăz și măr

Aveți nevoie de: 80 ml lapte, 60 gr fulgi de ovăz, 1 ou, 1 măr, nucșoară, 30 gr unt, sos caramel. 

Peste fulgii de ovăz se toarnă laptele. 

Se amestecă și se lasă deoparte 5 minute. Mărul se curăță de coajă și se dă pe răzătoarea cu găuri mari. 

Se adaugă peste fulgii de ovăz și se amestecă. 

Apoi se adaugă oul și niște nucșoară dată de răzătoare. 

Se amestecă până la încorporare. 

În tigaie se pune untul la topit. 

Apoi se toarnă compoziția și se nivelează. 

Se lasă pe foc mediu 5 minute cu capacul pus. Cu ajutorul unei farfurii plate se întoarce și pe cealaltă parte. 

Se mai lasă 5 minute cu capacul pus. 

Se servește ca atare sau cu niște sos caramel.

E foarte gustoasă! 

POFTĂ BUNĂ!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu