Aveți nevoie de: 300 gr biscuiți cu cacao, 3 linguri zahăr tos, 1 linguriță cacao pudră, 150 ml apă caldă, 150 gr unt (la temperatura camerei), 60 gr zahăr pudră, 180 gr fulgi de cocos.
Zahărul tos se toarnă în apa caldă și se amestecă până se dizolvă.
Biscuiții se sfarmă la robot.
Peste biscuiții sfărmați, se adaugă apa îndulcită.
Se amestecă bine cu lingura, apoi se adaugă pudra de cacao.
Se amestecă până la încorporare.
Compoziția se întinde pe o bucată dreptunghiulară de folie alimentară și se nivelează.
Într-un bol se pregătește umplutura: peste untul moale se adaugă zahărul pudră și fulgii de cocos.
Se amestecă până la omogenizare.
Apoi se întinde peste baza cu cacao și se nivelează.
Apoi se rulează strâns cu ajutorul foliei.
Rulada se învelește în folie alimentară și se lasă la frigider 3 ore înainte de a o felia.
POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu