Aveți nevoie de: 4 ouă, 250 gr mascarpone, 200 gr zahăr, 1/2 fiolă esență de lămâie, 280 gr făină albă 00, 1 plic praf de copt, 500 gr căpșuni, zahăr pudră.
Ouăle se sparg într-un bol și se mixează.
Apoi se adaugă treptat zahărul. După încorporare se adaugă crema mascarpone.
Se mixează până la omogenizare, apoi se adaugă esența de lămâie, iar apoi, pe rând, făina albă.
După încorporare se adaugă praful de copt și se mixează.
300 gr de căpșuni se spală, se îndepărtează codițele și se taie cubulețe care se adaugă peste compoziție.
Se amestecă cu lingura până la încorporare.
Compoziția se toarnă în formă rotundă, cu fund detașabil învelit în hârtie de copt și se nivelează.
Căpșunile rămase se spală și se taie feliuțe care se așază în cercuri peste compoziție.
Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 50-55 minute.
Se scoate și se lasă la răcit.
Apoi se scoate din forma de copt și deasupra se presară zahăr pudră.
POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu