miercuri, 12 iunie 2019

Dovlecel umplut

Aveți nevoie de: zucchini, ceapă (la un dovlecel, eu am folosit o ceapă mică), brânză cheddar, parmezan ras, sare, piper, ulei.
Dovleceii se spală și taie în două pe lungime.
Li se scoate mijlocul, care se taie mărunt.
Ceapa se curăță și se toacă mărunt: se pune la călit în puțin ulei.
După ce devine sticloasă, se adaugă miezul tocat de dovlecel și se călesc împreună câteva minute.
Apoi se oprește focul, se condimentează cu sare și piper, după gust: cu această compoziție se umplu jumătățile de dovlecel. Peste compoziție se pun cuburi de brânză cheddar și apoi se presară niște parmezan ras.
Se pun în tavă și se dau la cuptor (preîncălzit la 180 grade) pentru circa 20-25 minute.
POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu