Aveți nevoie de: 150 gr orez, 150 gr caș, 2 conserve de ton în ulei de măsline (în total 200 gr masă uscată), 4 ouă fierte 10 minute, 2 fire de ceapă verde, circa 9 linguri pline de maioneză, sare, piper.
Orezul se fierbe în circa 300 ml apă cu puțină sare, se lasă la răcit, apoi se pune într-un castron încăpător și se nivelează. Peste orez se pun 2-3 linguri de maioneză care se întinde uniform.
Se pune niște sare și piper deasupra, apoi se adaugă tonul scurs bine de ulei și mărunțit.
Se nivelează, iar peste el se adaugă iar 2-3 linguri de maioneză care se întinde uniform și se presară niște sare și piper. Deasupra se presară niște ceapă verde tăiată felii subțiri.
Se adaugă cașul dat pe răzătoarea cu găuri mari, se aranjează uniform, se adaugă iar 2-3 linguri maioneză care se întinde uniform și se presara deasupra niște sare și piper.
Ouăle fierte se dau pe răzătoarea cu găuri mari și se pun deasupra, întinzându-le uniform, iar deasupra se presară iar niște felii subțiri de ceapă verde.
Se lasă la frigider 2 ore înainte de servire.
POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu