vineri, 4 ianuarie 2019

Brioșe de brânză

Au trecut sărbătorile, repede, ca de obicei, așa că reîncepem un nou an de încercări, chiar și în bucătărie.
Și prima încercare a fost această variantă de brioșe, pentru care aveți nevoie de: 150 gr brânză cheddar, 150 gr mozzarella, 1-2 linguri ulei de măsline, circa 10 ouă (sau mai multe ori mai puține, în funcție de câte brioșe faceți, pentru că trebuie câte 1 ou pentru 1 brioșă), sare, piper.
Cele două feluri de brânză se dau pe răzătoarea cu găuri mari.
Se pun într-un bol și se amestecă într-un bol cu sare, piper și ulei de măsline. Apoi se pun cam 2 linguri din compoziție în fiecare formă de brioșe și se presează pe margini și pe fund. Păstrați 2 linguri de compoziție pentru final.
Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 20 minute.
Apoi se scoate tava și în fiecare formă se pune câte 1 ou, care se condimentează cu puțină sare și piper.
Peste ou se pune niște brânză rasă.
Tava se dă iar la cuptor la 180 grade pentru 15 minute.
POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu