duminică, 13 ianuarie 2019

Chitfele cu ton și cartofi

Aveți nevoie de: 1 ou, 2 cartofi medii, 1 conservă de ton în ulei (100 gr masă uscată), cca 40 gr mozzarella rasă, sare, piper, pătrunjel.
Cartofii se spală și se pun la fiert în coajă.
Oul se pune la fiert: se lasă 10 minute de când apa începe să fiarbă.
După ce au fiert, se curăță de coajă.
Se lasă la răcit 10-15 minute, apoi se dau pe răzătoarea cu găuri mici.
Se adaugă tonul scurs bine de ulei.
Se adaugă și brânza dată pe răzătoarea cu găuri mici.
Se adaugă pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Se amestecă bine și se formează bile din compoziție, care se aplatizează. Se așază în tava învelită în hârtie de copt.
Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 20 minute, din care în ultimele 5 minute se pornește funcția grill.
POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu