Eu zic să ne bucurăm de brad și în farfurie, nu doar în cameră, nu?
Pentru această rețetă aveți nevoie de: 1 aluat de pizza decongelat, niște mozzarella rasă, 50 gr unt, 2 căței de usturoi.
Aluatul de pizza se desface pe masă și se taie în pătrățele. Pe fiecare pătrățel se pune niște mozzarella rasă.
Colțurile se unesc, apoi se rotunjește fiecare pentru a obține o bilă. Aceste bile se așază sub formă de brad în tava învelită în hârtie de copt.
Între bile se lasă puțin loc pentru că la cuptor se vor umfla.
Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru circa 30 minute.
Untul se pune într-un vas la topit. După ce s-a topit, se adaugă usturoiul zdrobit și se amestecă. Cu acest amestec se unge bradul scos din cuptor.
Și se poate devora bradul :)
POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu