Aveti nevoie de: 1 conserva de ton (150 gr) in ulei de masline, 400 gr passata de rosii, 1/2 ceapa alba tocata, 250 gr spaghete, cateva masline negre, sare, piper, ulei de masline, cateva fire de patrunjel verde.
Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform timpului de pe ambalaj.
Ceapa tocata se pune la calit in tigaia cu putin ulei de masline: dupa ce devine sticloasa, se adauga tonul tocat si scurs de ulei.
Se amesteca, iar dupa 4-5 minute se adauga si passata de rosii.
Se amesteca pe foc cateva minute, apoi se condimenteaza cu sare si piper.
Se adauga si maslinele taiate marunt.
Pastele fierte si scurse de apa se pun in tigaie.
Se amesteca bine, pana la incorporare, lasand tigaia pe foc cateva minute.
Apoi se opreste focul si se adauga patrunjelul tocat marunt.
Simplu si gustos.
POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu