duminică, 15 iulie 2018

Paine prajita cu usturoi, la cuptor

O reteta asa, ca pentru o duminica in care vrem doar sa lenevim.
Aveti nevoie de: 10-15 catei de usturoi, 100 gr unt moale, cateva fire de patrunjel verde tocat, 150 gr cas dat pe razatoarea mica, sare, piper, paine.
Usturoiul se curata si se pune intr-o tava: se stropeste cu putin ulei si se da la cuptor 5 minute la 170 grade.
Intre timp intr-un bol incapator se pune untul, patrunjelul tocat si casul ras.
Usturoiul se scoate de la cuptor si se toaca marunt.
Apoi se adauga in bol, peste celelalte ingrediente.
Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Se amesteca bine, pana la omogenizare: cu aceasta compozitie se ung feliile de paine, care se asaza intr-o tava invelita in hartie de copt.
Tava se da la cuptor (preincalzit) pentru 5 minute la 220 grade.
POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu