duminică, 8 iulie 2018

Piept de pui umplut cu mozzarella

Aveti nevoie de: 3-4 sferturi de piept de pui dezosat, 50 gr mozzarella rasa, 2 oua, 3-4 linguri faina alba, 3-4 linguri pesmet, 1-2 linguri de parmezan ras, 300 ml sos de rosii cu ceapa si morcovi (eu am folosit sos gata preparat Italiamo de la Lidl), sare, piper, ulei pentru prajit.
Fiecare bucata de piept de pui se sareaza putin pe ambele parti, apoi se tai cu cutitul un "buzunar" care se umple cu mozarella rasa.
Marginea taiata se preseaza peste mozarella pentru a o acoperi.
Ouale se sparg si se bat cu furculita cu putina sare. Faina alba se pune intr-o farfurie adanca, pesmetul in alta farfurie adanca.
Pieptul de pui umplut se trece prin faina alba.
Apoi prin oul batut si la final prin pesmet si se pune in tigaie la prajit in ulei fierbinte.
Se prajesc 4 minute pe fiecare parte, apoi se pun in tava in care s-a intins un strat de sos de rosii.
Peste fiecare bucata de piept de pui se pune 1-2 linguri de sos si se sareaza si se pipereaza, dupa gust, apoi deasupra se presara mozzarella rasa si parmezan ras.
Tava se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30 minute.
POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu