Pentru aceasta gogoasa uriasa aveti nevoie de: 3 oua, 120 ml ulei de floarea soarelui, 150 ml lapte, 1 lingura pasta concentrata de rosii, 2 linguri parmezan ras, 400 gr faina alba, 1 pliculet praf de copt, 10-12 rosii cherry, 250 gr branza Provolone, cateva masline negre, sare, oregano uscat, putin unt.
Ouale se sparg intr-un bol incapator si se amesteca putin cu furculita; peste ele se adauga uleiul.
Se amesteca pana la incorporare, apoi se adauga laptele.
Se continua amestecarea, iar dupa omogenizare se adauga pasta de rosii.
Dupa incorporare, se condimenteaza cu sare dupa gust si putin oregano uscat, apoi se adauga si parmezanul ras.
Dupa omogenizare, se adauga, pe rand, faina alba amestecata cu praful de copt.
Rosiile cherry se spala si se taie in 4 fiecare, apoi se adauga in compozitie.
Branza se taie cubulete si se adauga si aceasta in compozitie.
Dupa incorporare, compozitia se toarna in forma rotunda unsa cu putin unt si tapetata cu faina si se niveleaza, iar deasupra se presara cateva masline, apasandu-le putin ca sa intre in compozitie..
Tava se da la cuptor (preincalzit) la 180 grade pentru 40-45 minute.
POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu