miercuri, 9 noiembrie 2016

Briose cu banane si miere

Afara e vreme mohorata si ploua de azi-dimineata, asa ca cel mai bun remediu e un ceai cald cu niste briose. Pentru azi am ales briosele cu banane si miere, pentru care aveti nevoie de: 1 pumn de migdale taiate grosier cu cutitul, 125 gr faina alba, 175 gr faina integrala, 1 pliculet praf de copt, 1 lingurita sare, 2 banane, 2 oua, 150 ml miere, 75 ml ulei de floarea soarelui.
Faina se toarna intr-un vas incapator, se adauga migdalele, sarea si praful de copt si se amesteca impreuna.
Intr-un alt vas bananele se piseaza bine cu furculita.
Peste ele se adauga ouala, mierea si uleiul si se amesteca pana la incorporare.
Compozitia lichida se toarna peste cea de faina si se amesteca bine.
Compozitia astfel obtinuta se toarna cu lingura in forme de briose (se umple cam trei sferturi din forma pentru ca la cuptor compozitia va creste).
Se dau la cuptor (preincalzit) pentru circa 25 minute (pana se rumenesc bine).
POFTA BUNA!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu