Un deliciu!
Aveti nevoie de: 1/2 praz, 1 catel usturoi, 1 conserva ton (80 gr), 150 gr telemea, 4 oua, 1 lingura mustar cu seminte, patrunjel, busuioc, menta, sare, ulei de masline. Din aceste cantitati eu am obtinut 8 bucati.
Intr-o tigaie cu ulei de masline se calesc 2-3 minute prazul si usturoiul taiate marunt.
Intr-un bol se amesteca tonul maruntit cu telemeaua faramitata si condimentele (busuioc, patrunjel si menta).
In bol se adauga apoi legumele calite si se amesteca impreuna.
Se pune cate o lingura si jumatate de compozitie in forme rotunde, de briose, asezate intr-o tava.
Ouale se bat putin cu furculita, adaugand 1 lingura de mustar cu seminte si putina sare; apoi se toarna peste compozitie.
Tava se da la cuptor pentru circa 20 minute (pana se coace oul).
POFTA BUNA !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu