duminică, 1 februarie 2015

Zuppa campagnola

Aveti nevoie de: 750 ml supa de legume, 1 ceapa, 1 ardei rosu gras, 2-3 rosii, 1 catel de usturoi, 2-3 buchetele dintr-un broccoli, 140 gr paste "anellini" (ineluse), ulei de masline, sare, piper.
Ceapa se curata si se toaca marunt (eu am pus si putina ceapa rosie), apoi se pune la calit pentru 2-3 minute in ulei de masline.
Se adauga usturoiul tocat marunt, ardeiul taiat cubulete si rosiile (fara samburi) taiate cubulete si se mai lasa pe foc 10 minute.
Apoi compozitia se pune in blender si se mixeaza bine.
Compozitia mixata se toarna intr-o oala incapatoare si se adauga supa de legume, amestecand pana la omogenizare. Se adauga si buchetelele de broccoli fierte si scurse de apa si desfacute in bucati mici.Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga inelusele.
Se fierb impreuna pe foc, cu capacul pus, circa 10 minute (pana sunt fierte pastele).
POFTA BUNA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu