sâmbătă, 27 septembrie 2014

Negresa cu zmeura

Aveti nevoie de: 200 gr ciocolata menaj, 120 gr unt, 5 oua, 480 gr zahar, 220 gr faina alba, 1 lingura cacao pudra, un varf de cutit de sare, 200 gr zmeura congelata.
Untul si ciocolata se pun intr-un bol si se aseaza pe aburi, amestecand pana se topeste ciocolata si devine lichida, apoi se lasa la racit.
Ouale se sparg si se pun intr-un alt bol, amestecandu-le putin cu furculita.
Se adauga zaharul si se mixeaza. Apoi se toarna ciocolata si se amesteca.
Apoi se adauga faina si pudra de cacao, cernute.
Se adauga un varf de sare.
Se adauga si zmeura colgelata, amestecand usor cu lingura.
Compozitia se toarna intr-o tava imbracata in hartie de copt si se niveleaza.
Tava se da la cuptor (preincalzit) pentru 25 minute.
Se lasa la racit o ora inainte de a o felia.
POFTA BUNA !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu