sâmbătă, 6 septembrie 2014

Chifle cu ovaz

Foarte simplu de facut!
Aveti nevoie de: 200 gr faina integrala, 50 gr fulgi de ovaz, 1 praf de copt, 1 lingurita sare, 1 pahar de bere, 150 gr lapte batut.
Intr-un vas se amesteca faina integrala, fulgii de ovaz, sarea si praful de copt.
Intr-un bol se amesteca laptele batut cu berea.
Apoi cele doua compozitii se unesc si se amesteca impreuna, pana la incorporare, apoi se lasa la dospit 30-40 minute.
Dupa ce a dospit, din aluat se formeaza chifle care se aseaza in tava invelita in hartie de copt. Deasupra fiecarei chifle se presara fulgi de ovaz.
Tava se da la cuptor (preincalzit, bineinteles) pentru 40 minute.
Si sunt gata!
POFTA BUNA !!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu