Aveti nevoie de: 1 vanata, 2 cepe rosii, 1 conserva de naut, 5 linguri iaurt, patrunjel, ulei de masline, ghimbir, boia, sare, piper.
Vanata de taie cuburi, iar cepele rosii se taie felii mai groase. Se pun impreuna intr-un bol, impreuna cu feliute de ghimbir. Se adauga putin ulei de masline, sare si piper si se amesteca. Apoi se toarna intr-o tava, care se va introduce in cuptorul fierbinte pana se rumenesc legumele(circa 20 minute).
Sosul se prepara din 5 linguri de iaurt, putin patrunjel tocat marunt si putina boia, amestecate bine impreuna.
Legumele scoase din cuptor se toarna intr-un vas, iar peste ele se adauga nautul dintr-o conserva si se amesteca impreuna.
Peste compozitie se toarna apoi sosul de iaurt.
POFTA BUNA !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu