Aveti nevoie de: 200
gr fursecuri/biscuiti, 300 gr branza de vaci, 1 kiwi, 100 gr unt, 100 gr
zahar, 100 gr zahar pudra, 30 gr cacao, 4 oua, 1 pliculet zahar
vanilat, 1 pliculet de gelatina.
Fursecurile
se piseaza si se adauga cacao peste ele, amestecand bine. Intr-o tigaie
se topeste pe foc untul, care se toarna apoi peste fursecuri,
amestecand pana la omogenizare.
Intr-o forma de tort (fara fund) se aseaza compozitia de fursecuri, se preseaza bine si se pune la frigider.
Galbenusurile se amesteca la bain-marie (adica pe aburi) cu zaharul pudra si cu cel vanilat.
Albusurile
se bat spuma impreuna cu zaharul tos, apoi se pun impreuna cu crema de
galbenusuri si branza de vaci. Se adauga si gelatina preparata si se
amesteca bine.
Compozitia de toarna peste fursecurile scoase de la frigider.
Tortul se tine la frigider pana in momentul servirii.
Inainte de servire, se decoreaza cu felii de kiwi (sau cu fructe confiate).
POFTA BUNA !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu