joi, 7 iulie 2022

Mozzarella în foietaj

Aveți nevoie de: 1 aluat foietaj decongelat, mozzarella bocconcini, 3 linguri passata de roșii, sare, oregano uscat. 

Foietajul se întinde pe masa. Se taie în două în lungime. 

O latură din fiecare jumătate se taie în fâșii oblice. Pe cealaltă parte se toarnă passata de roșii amestecată cu sare. Se întinde pe toată lungimea aluatului. Deasupra se presară oregano uscat. 

Se așază biluțele de mozzarella. 

Apoi se trec fâșiile de aluat peste mozzarella, lipind bine capetele. 

Se așază cu grijă în tava învelită în hârtie de copt. Aluatul se unge cu restul de passata. Deasupra se presară încă puțin oregano uscat. 

Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru circa 25 minute. 

POFTĂ BUNĂ!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu