Aveți nevoie de: 3 cartofi (cca 650 gr), 500 ml lapte, 100 gr caș ras, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper măcinat, 1/2 linguriță nucșoară, 1/2 cimbru uscat, pătrunjel verde.
Cartofii se spală, se curăță de coajă și se taie felii subțiri.
Într-o tigaie adâncă, pe foc mic, se toarnă laptele. Se adaugă feliuțele de cartofi. Se adaugă și condimentele.Se amestecă.
Se pune capacul.
Se lasă să fiarbă 10 minute.Apoi se adaugă cașul ras.
Să nu uitați să îmbrăcați coada tigăii în folie de aluminiu (dacă nu e din metal).Tigaia se dă la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 15 minute.
Se servește cu verdeață tocată. POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu