duminică, 17 iulie 2022

Chiftele de halloumi

Aveți nevoie de: 200 gr brânză halloumi, 1 morcov mare, 1 zucchini, 3 linguri de pesmet, 2 ouă, sare, piper, ulei pentru prăjit. 

Morcovul și zucchini se dau pe răzătoarea cu găuri mari. 

Se presară sare peste ele și se lasă 10 minute deoparte. 

Brânza halloumi se dă pe răzătoarea cu găuri mari. 

Legumele se storc bine de apă și se pun într-un bol încăpător. Peste ele se adaugă brânza rasă. 

Ouăle se bat cu sare și piper, după gust. 

Se toarnă în bol. 


Se adaugă și pesmetul.


Se amestecă toate împreună, până la omogenizare. Din compoziție se formează chiftele mai mari. 

Acestea se prăjesc într-o tigaie cu puțin ulei încins. 

Se lasă câteva minute pe fiecare parte, până se rumenesc. 

Se servesc ca atare sau cu niște ghimbir murat. 

Sunt delicioase! 

POFTĂ BUNĂ!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu