Aveți nevoie de: 1 aluat foietaj decongelat, 1 cutie lapte condensat îndulcit, 1 ou, 2 banane.
Laptele condensat se fierbe în cutie 2 ore jumate.
Apoi se scoate cutia din apă și se lasă la răcit complet. Puteți să îl fierbeți de seara ca să îl aveți pe ziua următoare.Aluatul de foietaj decongelat se întinde pe masă. Se taie margini de 1-2 cm de pe fiecare latură.
Apoi marginile dreptunghiului rămas se ung cu oul bătut puțin cu furculița. Dreptunghiul de aluat se așază în tava învelită în hârtie de copt. Și se lipesc marginile tăiate.În mijloc se întinde sosul de caramel obținut din laptele condensat fiert.
Deasupra se așază felii de banane.Se ung marginile cu ou bătut.
Tava se dă la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru circa 20 minute.Și desertul e gata.
POFTĂ BUNĂ!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu