miercuri, 6 octombrie 2021

Omletă cu ton

Aveți nevoie de: 1 conservă ton în ulei, 1 ceapă roșie mică, 3 ouă, 2-3 fire de pătrunjel verde, sare, ulei. 

Ceapa se curăță și se toacă mărunt: se pune la călit în tigaie, în puțin ulei. 

După ce se înmoaie, se adaugă tonul scurs de ulei și tăiat mărunt. 

Se lasă pe foc 3-4 minute, amestecând. 

Ouăle se amestecă cu pătrunjelul verde tocat și puțină sare. 

Apoi se adaugă în tigaie, peste ton. 

Se lasă 4-5 minute pe foc, cu capacul pus. Apoi cu ajutorul unei farfurii plate se întoarce omleta.

Se lasă la copt și pe cealaltă parte încă circa 3 minute, tot cu capacul pus. Se servește caldă. 


POFTĂ BUNĂ!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu